Almeerder start inzamelactie voor school in Suriname

Afgelopen zaterdag ben ik gestart met een inzamelingsactie (crowdfund) voor een school in Suriname, zo begint Rayeed zijn mail. Recent is deze school in de media geweest omdat de plafondplaten bijna eruit vielen. Dit is natuurlijk geen veilige omgeving voor kinderen om les in te krijgen. Gelukkig zijn deze plafondplaten vervangen dankzij het bureau van de First Lady die dit heeft bekostigd. Vrijdag worden de plafonds geschilderd met dank aan de District commissaris van Commewijne.

https://www.waterkant.net/suriname/2020/11/23/in-deplorabele-staat-verkerende-lokalen-os-3-meerzorg-worden-aangepakt/

Echter is er nog meer mis met het gebouw aan de buitenkant. Dakgoten die rondom vervangen moeten worden, palen die los zitten, bankjes voor de kleintjes zijn nodig om bij het bord te komen (update: de bankjes zijn deze week gemaakt door mijn projectbegeleider heer Soechit , en worden morgen overhandigd), verlichting, materialen zoals gekleurd papier, reparatie schoolborden en zeker 33 kasten. Gezien de huidige economische situatie van het land valt er niet veel te besteden. Ik ben zelf ook lid van VHP Suriname, de partij van de nieuwe president, dus ik hoor van dichtbij hoe ernstig het is en in wat voor situatie oud-president Bouterse het land heeft achtergelaten.

Ik stuur u deze email omdat, ik mij afvraag of er een stuk zou kunnen komen op de website van Omroep Almere. Ik ben woonachtig in Almere, zet mij hard in voor dit sociale project en wederopbouw Suriname. Het zou fijn zijn als hier wat over geschreven zou kunnen worden om de nodige aandacht te krijgen, en misschien met een link van de inzamelingsactie.

Zou u iets willen bijdragen aan dit onderwerp, Met Suriname hebben we toch een sterke binding, dan kunt u op onderstaande link een bijdrage storten. Misschien een mooie kerstgedachten.

Inzamelingsactie van Rayeed Nasibdar : Help Openbare School Meerzorg 3 (gofundme.com)

Geschreven door