Auto te water bij de afrit A6 stedenwijk komende vanaf de richting Amsterdam

Woensdag ochtend omstreeks 06.45 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden bij de afrit A6 richting Stedenwijk (3) Een voertuig bestuurd door een 25 jarige man uit Almere is zelf uit het voertuig kunnen komen en heeft de hulpdiensten kunnen waarschuwen. Hij is met de schrik is vrij gekomen. De A6 opricht richting Lelystad (3) was door het ongeval dicht tot 7.30 uur.

Bij aankomst van de nooddiensten zat de man op het dak van de auto. Met een ladder van de brandweer kon hij op het droge komen zonder natte voeten. Volgens Rijkswaterstaat is de auto bij het uitvoegen in het water terecht gekomen. Volgens de wegbeheerder is bij het ongeval een toevallig passerende verhuiswagen gestopt voordat hulpdiensten arriveerden. De verhuizers hebben de Almeerder een warme deken gegeven.

De auto is in de loop van de ochtend geborgen, aldus Rijkswaterstaat. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Geschreven door