Dolly Collective speelt try-out A SHIP CALLED SOMNIUM

Tot en met 13 december speelt Dolly Collective de try-out A SHIP CALLED SOMNIUM voor een klein publiek bij het Almeerderstrand. Sinds oktober werkt Dolly Collective als artist in residence van StrandLAB Almere op het Almeerderstrand. Het collectief bestaat uit drie performers, die elkaar kennen van de mimeopleiding aan Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, en de hond Dolly.

De drie makers zijn Zoë Schollée (afgestudeerd 2019), Maja Grzeczka (afgestudeerd 2020) en Rachel Schuit (4e-jaars). De gezamenlijke interesse in het werken vanuit het spelende, nieuwsgierige en zintuigelijke lichaam is het bindmiddel van dit collectief.

Kom zelf ervaren

A SHIP CALLED SOMNIUM komt voort uit een behoefte om voor elkaar te zorgen. Om momenten te creëren van enkel ademhalen, ruiken, voelen en zijn. Het is een individuele ervaring, daarom is het aantal plaatsen beperkt. Wil je dit niet missen, kijk dan op www.strandlab-almere.nl voor de speeldata, meer informatie en aanmelden.

De afgelopen weken heeft Dolly Collective aan deze ervaring gewerkt. Hoe dit onderzoek is verlopen kan je teruglezen op hun blog https://dollycollective.wixsite.com/mojawitryna en op de site van StrandLAB.

Fotografie: Elliot Dehaspe

Geschreven door