Soefff en nu dus Walking home for Christmas

De politie zag gisteren omstreeks 16.45 uur bij de kruising Veluwedreef/Hagevoortdreef een Porsche met zeer hoge snelheid een politie voertuig passeren. Wij zagen dat de Porsche al snel op ons uit liep vermeld de politie op facebook. Nadat de afstand tussen de Porsche en ons dienstvoertuig kleiner was geworden hebben wij een meting gedaan op de Waterlandseweg.

De bestuurder van de Porsche bleek na meting 150 kilometer per uur te rijden. Hierop his hij aan de kant gezet. Op de Waterlandseweg is een snelheid van 80 km/u toegestaan. Na de correcties eraf te hebben gehaald bleef er een overschrijding van 58 kilometer over. Het rijbewijs van de bestuurder is hierop ingevorderd. De officier van justitie zal een beslissing maken wat een passende straf zal zijn voor de bestuurder.

Geschreven door