Plannen voor tweede Islamitische basisschool

Stichting Noor uit Amsterdam heeft plannen voor een tweede Islamitische basisschool in Almere. Dat schrijft de stichting in een brief aan de gemeenteraad.

In Almere is al een Islamitische basisschool gevestigd aan de Harderwijkoever in de Almeerse Stedenwijk, genaamd Al Iman. De school wordt door Noor gerund. De nieuwe basisschool is voor kinderen uit de Waterwijk, Verzetswijk, Parkwijk, Danswijk, Tussen de Vaarten, Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt, Faunabuurt, Molenbuurt, Bloemenbuurt, Seizoenenbuurt, Regenboogbuurt, Oostvaardersbuurt, Eilandenbuurt, Sieradenbuurt en Stripheldenbuurt.

Stichting Noor wil de basisschool vestigen in de buurt van deze wijken. De benodigde gegevens om de aanvraag compleet te maken, stuurt de stichting voor 1 april in zp staat te lezen op Omroep Flevoland

Geschreven door