FC Almere moet op zoek naar nieuwe trainer/coach.

Dat het voetbal met de coronacrisis op z’n kont ligt doet vele voetballers geen goed. Zo ook bij FC Almere waar de TC momenteel niet meer op volle sterkte is. Zo werd er al eerder bekend dat Peter Kruithof zich terug moest trekken door drukke werkzaamheden en kon ook Peter van Gemonde zijn werk niet meer combineren met deze functie. Enige die nog over bleef was Henk van den Beld.

Vertrokken spelers

Eind vorig seizoen vertrokken ook diverse spelers naar stadgenoot Waterwijk en moest trainer Loots meer jeugdspelers door gaan schuiven naar de selectie. Jammer genoeg moest de kompetitie na vier wedstrijddagen gestopt worden door het coronavirus. De Almeerse selectie behaalde in deze periode geen punten en belandde dan ook op de laatste plaats in de tweede klasse A.

Uiteindelijk kreeg het bestuur  ook nog te horen dat trainer Charles Loots na dit seizoen toe was aan een nieuwe uitdaging en staat komend seizoen aan het roer bij vierdeklasser De Meteoor waar hij dan hoofdtrainer is.

Veel werk

Veel werk aan de winkel dus voor het bestuur van FC Almere dat inmiddels druk doende is om voor komend seizoen een trainer te contracteren die voldoet aan de wensen van het bestuur en past bij de clubcultuur. Hopelijk slaagt met daar snel in zodat er voorbereidingen kunnen plaats vinden voor het komend seizoen.

Foto: Hier was de TC nog actief voor FC Almere met vlnr: Henk van den Beld,Peter van Gemonde en Peter Kruithof.

Geschreven door