Spectaculaire muziek bij Almere City FC – SC Cambuur

Een spectaculair evenement met voetbal en muziek. Dat is Back to Live, aanstaande zondagmiddag in het Yanmar Stadion. Supporters die de kraker Almere City FC – SC Cambuur bijwonen kunnen namelijk ook rekenen op een stevige warming-up. Het bekende DJ-duo Lucas & Steve verzorgt voorafgaand aan de topper in de Keuken Kampioen Divisie een spetterend optreden! Een cadeau voor supporters en sponsors die eindelijk weer in het stadion mogen zijn.

Lucas de Wert en Steven Jansen – beter bekend als Lucas & Steve – werken al sinds 2010 samen en scoorden regelrechte hits met nummers als Up Till DawnSummer on You Do It for YouWhere Have You Gone, Letters en Another Life. Hun debuutalbum ‘Letters to Remember’ bereikte binnen vier weken de gouden status en is genomineerd voor een Edison. Normaal staat de agenda van Lucas & Steve in het teken van festivals in binnen- en buitenland als Tommorowland, Mysteryland en het Sziget Festival, maar door de wereldwijde coronapandemie werden deze shows afgelopen jaar geannuleerd. Het bekende DJ-duo kan dan ook niet wachten om weer on stage te verschijnen.

Genieten van een evenement mét publiek. Dat willen we allemaal. Het wetenschappelijk onderzoek van Fieldlab is gericht op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen met een hoog bezoekersaantal. Hoe mooi is het dat we zondag een evenement met voetbal én muziek met elkaar kunnen combineren. Lucas & Steve draaien zondag van 11:30 tot 12:10 in het Yanmar Stadion. Om 12.15 uur wordt er vervolgens afgetrapt door Almere City FC en SC Cambuur met als inzet directe promotie naar de eredivisie.

Geschreven door