Wie of wat uit 2020 verdient een tegel in de Walk of Fame?

De Walk of Fame wordt dit jaar uitgebreid met tegel nummer 47. Deze tegel heeft betrekking op het jaar 2020. Voor het onderwerp van de tegel kunt u tot 1 april suggesties aandragen. Uit alle voorstellen selecteert de commissie een aantal onderwerpen waarop vervolgens alle Almeerders kunnen stemmen.

Krijgt uw suggestie de meeste stemmen? Dan wordt dit onderwerp vereeuwigd op de 47ste tegel van de Walk of Fame.

Was er het afgelopen jaar een gebeurtenis waar u trots op bent? Kent u een persoon die in 2020 van betekenis is geweest voor Almere? Of is er een ontwikkeling die volgens u echt een tegel in de Walk of Fame verdient? Geef voor 1 april 2021 via walkoffamealmere.nl/tegel2020 aan welk onderwerp er op de tegel van 2020 moet komen.

De Walk of Fame Almere is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 46 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Op elke tegel staat een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel. Ga voor 1 april 2021 naar walkoffamealmere.nl/tegel2020 en geef aan wat volgens u op de tegel van 2020 mag komen.

Geschreven door