Iedereen moet mee kunnen doen!

Voetbal is de grootste sport van Nederland en iedereen moet mee kunnen doen. In elke gemeente is een vereniging in de buurt en met een paar voetbalschoenen en een bal kun je al van start. Toch is dit helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige jongens en meisjes willen graag voetballen maar thuis is er te weinig geld. Daarom doneren Snelle, het Nederlands elftal en de KNVB tevens een bijdrage aan Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat de contributie en het materiaal betaalt voor kinderen en jongeren uit gezinnen die te weinig geld hebben om te kunnen voetballen.

‘Limonade’ staat op het nieuwe album ‘Lars’ van Snelle. Dit album is sinds 12 maart uit en heeft inmiddels de Platina Status. De track is uitgebracht via ROQ ’N Rolla Music en is behalve op YouTube ook te beluisteren op alle online streaming platformen.

Geschreven door