Appartementen vervangen partycentrum The Lake

Op het terrein van partycentrum The Lake aan de Willem Dreesweg in Stad wil vastgoedbedrijf Integer het appartementengebouw Oasis City realiseren.

Integer Vastgoed BV heeft de intentie om de huidige bebouwing te slopen om er een luxueus appartementencomplex te realiseren met 64 appartementen verdeeld over negen verdiepingen. Het krijgt een aparte parkeerkelder. Om dit plan te realiseren moet het bestemmingsplan worden gewijzigd en is goedkeuring van de gemeenteraad nodig. Gezien de grote behoefte aan woningen in Almere staat de gemeente positief tegenover dit initiatief.

De omwonenden in de Staatsliedenwijk zijn al geïnformeerd over het bouwplan. Daarbij viel op dat de buren nauwelijks gebruik gemaakt hebben van de mogelijkheden om mee te praten over de komst van het woongebouw. Slechts enkele mensen hebben deelgenomen aan de online buurtinformatie.

Geschreven door