Erfgoedhuis gaat weer open

Per 5 juni is de derde stap gezet in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Dinsdag 15 juni wordt een bijzondere dag voor het Erfgoedhuis in Almere. Die dag zal het Erfgoedhuis na een lange periode van lock-downsluiting weer open gaan voor regulier bezoek.

Iedereen is dan weer welkom voor een bezoek aan de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van Almere en de tijdelijke expositie ‘Almere Boven’. Deze expositie van Stadsarchief Almere met luchtfoto’s van de stad is verlengd, en nog tot 1 september in het Erfgoedhuis te zien. Net als het Erfgoedhuis gaat ook het Stadsarchief weer open. Goed nieuws!

Praktisch

Het Erfgoedhuis (Baltimoreplein 112, 1334 KA Almere) is per dinsdag 15 juni weer open voor regulier bezoek van dinsdag t/m donderdag tussen 13:00-16:00 uur. Toegang is gratis.

Maatregelen bezoek Erfgoedhuis

Ook in het Erfgoedhuis gelden maatregelen om het bezoek veilig te houden. Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden tot elkaar en de vrijwilligers. Er zijn looproutes aangegeven die deze 1,5 meter afstand vergemakkelijken. Registratie ter plekke is verplicht, net als het dragen van een mondkapje. Bezoekers worden gevraagd om de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen.

Geschreven door