FC Almere bedankt Remco Fens voor drie jaar voorzitterschap.

FC Almere heeft afscheid genomen van haar voorzitter. Door drukke werkzaamheden moest Remco Fens het voorzitterschap van FC Almere noodgedwongen overdragen aan Desire Laan.  Fens werd woensdag in het clubhuis van de club even in het zonnetje gezet en terecht!  De vele werkzaamheden die hij uitvoerde met nog meer vrijwilligers van de club werd zeer gewaardeerd. Hij kreeg dan ook een mooi aandenken hiervoor. De enthousiaste oud-voorzitter was zichtbaar emotioneel en dankt een iedereen waar hij mooie jaren mee had gehad bij de club.

Mooie tijd

Fens is zeker nog niet verloren voor de club en liet weten wat andere dingen voor de club willen te blijven doen maar dan wel op een bescheiden manier. Hij kijkt terug op een mooie tijd met best wel heftige momenten maar het doel wat hij voor ogen had was hij ruimschoots in geslaagd. Dat vond ook selectie manager Ruud Berghoef: “Remco heeft de club met zijn medewerkers weer op een gezonde financiele positie gekregen waar de club weer mee verder kan “. Berghoef pinkte wel even een traantje weg want ook hij had mooie ervaringen met de ex voorzitter. 

Op de foto overhandigd de nieuwe voorzitter Desire Laan een mooi aandenken wat zeker een mooie plaats zal krijgen bij de oud voorzitter.

Geschreven door