FC Almere-selectie kan weer rekenen op Fred van der Laan en Ruud Berghoef.

De meeste Amateurclubs zijn alweer druk bezig zich voor te bereiden op het komend seizoen. Zoals het er nu naar uitziet kan de competitie voor het komend seizoen eindelijk weer gaan starten.

Met veel voorbereiding gaan de selecties in Juli-Augustus weer beginnen met de eerste trainingen. Bij tweedeklasser FC Almere zal dat niet anders zijn. De teammanagers hebben hier zeker een belangrijke rol in om de spelers straks weer optimaal te laten functioneren.

Bij FC Almere zijn dat Fred van der Laan en Ruud Berghoef die hierin hun bijdrage leveren. Al diverse jaren zijn de twee hierin actief tot grote tevredenheid van de selectiespelers. Mooi ook voor een trainer die zich dan volledig kan richten op het technische gedeelte en het team kan klaarstomen voor de wedstrijd. Berghoef over zijn bijdrage: “Heerlijk om dat voor die gasten te doen en uiteindelijk betaald dat zich in de derde helft wel weer terug “. Fred van der Laan doet dit ook graag voor de boys,” Je hebt het idee volledig bij die selectie betrokken te zijn en dat geeft een lekker gevoel” aldus van der Laan die bij diverse andere clubs ook deze job al vervulde.

Verder is masseur Arie Mengers zeker ook net zo belangrijk. Arie Mengers doet dit al vele jaren bij de club met veel plezier en enthousiasme. Het vakmanschap van Mengers heeft al vele spelers van lastige blessures afgeholpen en klaargestoomd voor de wedstrijden. FC Almere is trots op de masseur en hoopt nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken. 

FC Almere lijkt aardig op koers te zitten en start Hoofdtrainer Charly Olf en zijn assistent Tjeerd Hof de trainingen voor het nieuwe seizoen in Juli en zal de basis hoofdzakelijk op de conditie afgestemd zijn.

foto: Links Ruud Berghoef en rechts Fred van der Laan.

Geschreven door