Nachtafsluitingen N702 Hogering (Almere)

Van woensdag 9 juni 20.00 uur op donderdag 10 juni 06.00 uur en van donderdag 10 juni 20.00 uur op vrijdag 11 juni 06.00 uur is de N702 Hogering in beide richtingen dicht tussen de Contrabasweg en de Audioweg/Elementendreef. Deze nachtafsluitingen zijn onderdeel van de werkzaamheden voor de verbreding van de Hogering.

Omleiding
Tijdens de nachtafsluitingen is de N702 Hogering dicht tussen de Contrabasweg en de Audioweg/Elementendreef. De hiervoor genoemde kruispunten zijn voor het verkeer toegankelijk. De pas geopende kruispunten van de Hogering met de Botterweg (Pampusdreef) en Hollandsedreef zijn deze twee nachten dicht voor het verkeer. Verkeer voor Almere Poort kan gebruikmaken van de A6; verkeer voor de Muziekwijk en industrieterrein Hollandsekant maakt gebruik van de route Havendreef-Hollandsedreef. Het verkeer op de Hogering volgt de omleidingsroutes op de borden.

Werkzaamheden
De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Delen van de bypass worden van nieuw asfalt voorzien en op een aantal plekken wordt de belijning opnieuw aangebracht. Ook worden er extra borden geplaatst om de tijdelijke verkeerssituatie beter aan te geven. Tussen de Contrabasweg en de Botterweg vindt onderhoud plaats. Daarnaast wordt een veiligheidscontrole gedaan op alle bakens en barriers langs de weg.

Altijd op de hoogte via de BouwApp
Via de BouwApp kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven over het project Hogering. Ook kan de app gebruikt worden om contact op te nemen met het projectteam. De app is gratis te downloaden via de App Store of de Google Play Store. Via de zoekbalk kan het project ‘Hogering Almere’ worden toegevoegd.

Geschreven door