Politie zoekt getuigen van een mishandeling op schoolplein

Op zondag 18 april 2021 omstreeks 18.15 uur, vond er een conflict plaats op de parkeerplaats aan de Salsastraat bij basisschool de Zevensprong in Almere. Tijdens dit conflict mishandelde een man een kind en bedreigde hem met een mes, mishandelde hij meerdere andere kinderen en vluchtte hij op een donkerkleurige motorscooter.

Tijdens zijn vlucht op de motorscooter trapte de verdachte met hoge snelheid een kind van zijn fiets waardoor deze hard ten val kwam. De politie ontving meerdere aangiften tegen de man.De politie is direct een opsporingsonderzoek gestart, het onderzoek heeft geresulteerd in de aanhouding van een 39 jarige man uit Almere. De man is ingesloten en zal worden verhoord. De man wordt verdacht van mishandeling, bedreiging en poging zware mishandeling.

Bent u getuige geweest van dit incident en heeft de politie nog niet met u gesproken? Neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 2021119529

Geschreven door