Webinar inbraakpreventie en internetcriminaliteit

Op 22 juni organiseert gemeente Almere samen met de politie een gratis webinar over inbraakpreventie en internetcriminaliteit (cybercrime). De webinar is van 19 tot 20 uur en wordt geopend door burgemeester Franc Weerwind. Onder de deelnemers van de webinar wordt een digitale deurbel verloot.

Programma met ex-inbreker en digitale wijkagenten

Na de opening van de burgemeester neemt ex-inbreker Evert Jansen je mee in de wereld van woninginbraak. Hij weet hoe je binnen enkele seconden een huis binnen kunt komen en geeft tips hoe jij je huis kunt beveiligen tegen inbraak.

Twee digitale wijkagenten vertellen deze avond over internetcriminaliteit. Door corona zijn er de afgelopen tijd steeds meer internetcriminelen actief. De experts vertellen waar je op moet letten om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.

Digitale deurbel

Aan het einde van de webinar wordt de digitale deurbel verloot. Een digitale deurbel is een deurbel met camera die beelden opneemt als er wordt aangebeld en/of als er beweging wordt waargenomen bij de voordeur. Op het moment van aanbellen en/of opnemen stuurt de deurbel een melding naar een bijbehorende app die is geïnstalleerd op de smartphone of tablet van de bewoner.

Deelnemen aan de webinar

Ga naar webinar

Wanneer: dinsdag 22 juni 2021 Tijd: 19.00 tot 20.00 uur

Geschreven door