Grasmat Hoofdveld FC Almere niet in beste staat…

Al jaren doet de gemeente Almere pogingen om het Hoofdveld van FC Almere up to date te krijgen maar dat is ook nu nog steeds niet gelukt. Kijk je van afstand over het veld is je eerste reactie ‘zo zo dat ligt er klasse bij” maar loop je het veld over zie je dat er veel dingen groeien die er niet horen.

Garant

Veel onkruid maakt zich meester van het veld en kennelijk is daar weinig tegen te doen. Bij de club is men zeker niet tevreden en hoopt dan ook dat er de komende maanden nog iets veranderd aan de staat van de grasmat. De Gemeente Almere laat weten zeker garant te staan dat de grasmat straks bij aanvang van de competitie in uitstekende conditie verkeerd. 

Vertrouwen

Het bestuur van FC Almere gaat daar ook van uit en heeft het volste vertrouwen daarin.

De optie om er een kunstgrasveld van te maken zal de club niet stimuleren gezien het mooiste voetbal op echt gras wordt gespeeld. Verder zit hier natuurlijk een aardig kostenplaatje aan en lijkt deze optie niet haalbaar.

Al met al gaat FC Almere verder met de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen en is men blij dat straks het gewone voetballeven weer kan beginnen.

foto: Zo te zien een prachtige grasmat maar ongenode onkruid maakt zich meester van het veld.

Geschreven door