Handbalclub Najaden wil versnelde afwerking nieuwe velden.

Handbalvereniging ASC Najaden wil dat de gemeente Almere haast maakt met het afronden van de werkzaamheden aan de nieuwe velden.

Op Facebook schrijft de club dat de gemeente de velden eind juni heeft gefreesd en heeft voorzien van nieuw asfalt, maar dat de belijning en de doelbevestigingen nog niet zijn aangebracht. Daardoor kunnen de handballers nog niet trainen op het nieuwe veld. ASC Najaden schrijft dan ook op Facebook: ‘Wanneer maken jullie het af en kunnen we weer handballen gemeente Almere?’

Het is onduidelijk wat de exacte afspraken zijn met de gemeente, of de handballers op een ander veld terecht kunnen en of Najaden andere stappen overweegt. Een bestuurslid van Najaden laat telefonisch weten geen media-aandacht te willen en ze hoopt er met de gemeente uit te komen.

Geschreven door