De overledenen van het ongeluk van gisteren is een 84 jarige Almeerder

Maandag 23 augustus overleed een automobilist bij een eenzijdig verkeersongeval op de Landdrostdreef in Stad

Rond 13.15 uur reed de 83-jarige automobilist met bijrijder (beiden uit Almere) op de Cinemadreef richting de Landdrostdreef. Daar botste hij op een betonnen afzetting en sloeg over de kop. Aangezien het nabij het politiebureau gebeurde, was hulp snel geboden. Een ambulance kwam en de bestuurder moest gereanimeerd worden. In het ziekenhuis kwam hij te overlijden. De 84-jarige bijrijder raakte gewond en werd in het ziekenhuis behandeld.

Het Opsporingsteam Verkeer van de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet gesproken? Neemt u dan a.u.b. contact op via 0900-8844.

Foto AS Media

Geschreven door