SC Buitenboys tweede helft heer en meester tegen sv Diemen.

Het oefenduel van het Almeerse Buitenboys tegen sv Diemen leverde de ploeg van trainer Mark Steur veel goals op. De eerste helft kwamen de Almeerders maar slecht uit de startblokken wat ook zeker zo was bij de tegenstander. Er werd eenmaal gescoord.Na de rust kwam men los en scoorde men nog vijf keer en was een half dozijn goals gescoord..

In het eerste bedrijf was het een zeer matige vertoning met maar weinig spectaculairs en waren de toeschouwers zeker niet tevreden. Buitenboys kreeg wel wat mogelijkheden maar het bleef de eerste helft bij een goal van Sharinda Jagroep.

Veel mogelijkheden

Na de rust een ander team bij de thuisclub en dat leverde al snel aardig wat mogelijkheden op en in de 58e minuut werd Rowdy Moorman onderuit gehaald en lag de arbiter de bal op de stip. Moorman verzilverde zelf dit buitenkansje : 2-0. Diemen deed wel wat terug maar kon niet echt potten breken. Later liep de thuisclub simpel uit door goals van Davy Altorf, Collins John 2x en Jesper Haazelager. Vlak voor tijd had Diemen nog kans om de eer te redden maar dit leverde geen goal op.

Minuten maken

Trainer Mark Steur had een aardige spelersgroep tot zijn beschikking en wilde graag iedereen minuten laten maken om zodoende straks een keuze te kunnen maken welk team hij voor ogen heeft. Steur: “ De tweede helft waren we sterk en liep Diemen achter de feiten  aan, komende zaterdag voor de beker weer tegen Diemen maar het zal me niet verrassen als er dan een ander team staat ,en dat het dan een stuk minder makkelijk zal gaan “.