Sporting Almere wil sterk bestuur formeren om leden optimaal te kunnen vertegenwoordigen.

Sporting Almere heeft ervoor gekozen om zich vanaf komend seizoen te willen versterken en is op zoek naar leden die zitting willen nemen in ons bestuur. Zeker in het afgelopen seizoen is gebleken hoe belangrijk het is dat een vereniging en haar leden kunnen bouwen op een vooruitstrevend, vernieuwend maar ook een slagvaardig bestuur dat het belang van alle leden binnen de club wil vertegenwoordigen. Leden die geïnteresseerd zijn in een dergelijke functie en ervaring hebben op bestuurlijk, beleidsmatig, organisatorisch of financieel vlak worden opgeroepen om te reageren. Het bestuur zal conform de statuten enkele kandidaten voordragen, maar de vereniging wil het aantal bestuurders aanzienlijk uitbreiden dus alle geïnteresseerden worden opgeroepen hun belangstelling kenbaar te maken. Bent u geïnteresseerd om een positieve en constructieve bijdrage te leveren aan de vereniging, stuur dan een mail met uw motivatie en een kort profiel naar info@sportingalmere.nl. Met alle kandidaten zal een kennismakingsgesprek plaats vinden en wanneer de kandidatuur bevestigd is zullen op 20 September verkiezingen plaats vinden.

Geschreven door