Sportmedisch Adviesbureau Almere en ASC Waterwijk verlengen samenwerkingsverband.

De komende drie jaar is Sportmedisch Adviesbureau Almere ook aan ASC Waterwijk verbonden. Het bestuur van Waterwijk is zeer tevreden over de samenwerking en is dan ook blij met deze verlenging. Eigenaar Ron Grosze Nipper van het Adviesbureau is trots dat hij zijn werk voor de club kan voortzetten. Inmiddels loopt het samenwerkingsverband al ruim 15 jaar en zijn het Adviesbureau en Waterwijk nog lang niet  op elkaar. uitgekeken.

Prachtige ruimte.

Het Adviesbureau krijgt i.v.m. de renovatie van het clubhuis een prachtige ruimte tot hun beschikking waar menig speler geholpen kan worden om weer van lastige blessures af te komen en speelklaar is voor de wedstrijden. 

Op dit moment bestaat de Medische staf van  het Adviesbureau uit Ron Grosze Nipper ( Sportmedisch Adviesbureau Almere) en Sandra Both ( Veel Beter Fysio).Na 15 jaar bouwen aan een Medisch team en een professionele ruimte heeft Sportmedisch Adviesbureau Almere weer drie jaar vertrouwen gekregen van de club. 

Mooie vooruitzichten dus bij ASC Waterwijk waar de verzorging voor spelers bij blessures weer gegarandeerd is met drie seizoenen.

Geschreven door