Flevoziekenhuis valt in de prijzen bij Beste Coschap-verkiezingen

Op 8 september maakte de CoRAAD AMC-UVA tijdens de Medische Carrièredag in de RAI de winnaars van de Beste Coschap-verkiezingen bekend.

De prijzen worden ieder jaar per specialisme uitgereikt en ook dit jaar werden meerdere vakgroepen van het Flevoziekenhuis genomineerd. Vanaf de invoering van deze verkiezingen in 2010 valt het Flevoziekenhuis jaarlijks in de prijzen. Iets waar het Flevoziekenhuis erg trots op is!

Nominaties en prijzen

Dit jaar werd de Chirurgie genomineerd voor de ‘Beste Klinische coschap Heelkunde’ en ‘Beste Poli coschap Heelkunde’. Uiteindelijk heeft de Chirurgie de eerste prijs voor het Beste Poli coschap Heelkunde gewonnen. Ook werden wederom KNO (12e keer), Kindergeneeskunde (7e keer) en Interne Geneeskunde (8e keer) genomineerd voor respectievelijk het ‘Beste coschap KNO’, ‘Beste coschap Kindergeneeskunde’  en ‘Beste Poli coschap Interne Geneeskunde’.

Ten slotte werd de Dermatologie (met co-assistentenopleider Dave van der Zwaan) ook dit jaar weer genomineerd én als winnaar uitgeroepen van de prijs ‘Beste coschap Dermatologie’. Een prijs die ze al voor de 9e keer achter elkaar wonnen! 

V.l.n.r. op de foto:

  1. Marije ten Wolde, Interne geneeskunde.
  2. Dave van der Zwaan werd voor Dermatologie vertegenwoordigd door Mare Hofstee (dochter van Marije ten Wolde).
  3. Brechtje de Beer, KNO.
  4. Gwen Diepenhorst, Chirurgie.
  5. Clare Counsilman, Kindergeneeskunde.

Geschreven door