KMM Management Trainees zetten zich in voor het goede doel.

‘Wat er ook speelt in een land, laat het vooral de kinderen zijn’ Loesje.

Van springkussens en lasergamen tot brood bakken en hutten bouwen, het is er allemaal op de buitenspeeldag. Op zaterdag 18 september om 11.00 uur staan alle enthousiaste vrijwilligers klaar om kinderen een dag van hun leven te bezorgen. In samenwerking met Stichting Leger des Heils, Stichting Wensjes en Jeugdland Almere Buiten is deze dag georganiseerd door managementtrainees van de KMM Groep.

Deze jong professionals zijn werkzaam binnen de KMM Groep. Naast hun baan volgens zij het Management Traineeship Programma waarin ze worden opgeleid tot managers van de toekomst. Deze ondernemende groep besloot om juist hun kennis en netwerk in te zetten voor het goede doel. ‘Wij kijken er enorm naar uit. Het is fantastisch om te zien waar zoveel verenigingen en stichtingen zich voor inzetten. Met elkaar maken we er een onvergetelijke dag van.’

Voor meer interesse in berichtgeven over deze dag en/of langskomen voor een item kunt u contact opnemen met Matthijs Witting (06-12983835).

Geschreven door