Steuntje in de rug voor Dierenasiel Almere dankzij VriendenLoterij

Nieuwe voorzieningen voor kittens in dierenasiel

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Dierenasiel Almere! Het asiel is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Dierenasiel Almere gaat het geld gebruiken om verzorgingsmateriaal voor de kittens in het asiel aan te schaffen.

Kirsten Rekvelt van Dierenasiel Almere: “We kunnen couveuses, kraamboxen, speentjes en flesjes heel goed gebruiken voor onze pasgeboren of moederloze kittens. Dankzij deze bijdrage kunnen we de spullen nu aanschaffen.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Geschreven door