Marc van Rooy gekozen tot lijsttrekker van 50 plus

Het bestuur van 50PLUS Flevoland heeft al enkele weken geleden bekend gemaakt dat de Politieke partij 50PLUS in maart 2022 meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Almere.

Afgelopen weken hebben de leden in Almere de gelegenheid gehad om de lijsttrekker te kiezen.  De leden van 50PLUS in Almere hebben Marc van Rooij als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.
Dhr. M. van Rooij is al jaren een zeer betrokken Almeerder en is momenteel ook statenlid voor 50PLUS in de provincie Flevoland.

Nu wil 50PLUS ook voor de achterban opkomen in de gemeenteraad van Almere. In de aankomende tijd zal er hard worden gewerkt aan het lokale verkiezingsprogramma wat zich zal richten op een leefbaar Almere voor alle Almeerders maar met bijzonder aandacht voor de oudere Almeerders, waar wonen, leefbaarheid, gezondheidszorg belangrijke aspecten zullen zijn.

”Ons huis past niet meer bij onze leeftijd, veel voorzieningen zijn wegbezuinigd, het mooie groen is verloederd en als oudere een nieuwe baan vinden is bijna onmogelijk”.  
Dit zijn de geluiden van mensen in de straat.  

Samen als 50PLUS met Dhr. M. van Rooij als lijsttrekker voor 50PLUS in Almere, hebben wij een heel belangrijke taak te vervullen en verplichting naar onze kiezers, om die geluiden van de straat heel serieus te nemen en een ommekeer te bewerkstelligen voor de toekomst van Almere. Dhr. M. van Rooij zal zich hiervoor zeker 100% voor gaan inzetten, samen met u.

Geschreven door