Ben Nassir Bouayad sectorhoofd politie district Flevoland

Per 1 november is Ben Nassir Bouayad officieel gestart als het nieuwe sectorhoofd van het district Flevoland. Ben Nassir komt over van de eenheid Amsterdam.

Ben Nassir Bouayad (50 jaar) is geboren in Marokko en getogen in Amsterdam. Hij woont inmiddels ruim 20 jaar in de provincie Noordoostpolder. Hij heeft een brede achtergrond binnen de politie. In 1993 startte Ben Nassir als agent bij het, destijds, korps Amsterdam-Amstelland. Werkte als (hoofd)agent aan een basisteam, wijkagent, recherche en teamchef Zuid-Oost en Amsterdam West. De afgelopen vier jaar was Ben Nassir sectorhoofd van de dienst Infrastructuur in de eenheid Amsterdam. Daarnaast heeft hij de Master of Public Administration aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur afgerond en in Antwerpen onderzoek gedaan naar de aanpak van ondermijning.

Blij met zijn komst
Politiechef van de eenheid Midden-Nederland Martin Sitalsing reageert verheugd op de komst van Ben Nassir. “Met Ben Nassir halen we een expertise, kennis en kunde in huis die onze organisatie zal verrijken. Ik ben, net als de overige leden van de eenheidsleiding,blij dat we Ben Nassir aan onze eenheid konden verbinden.”

Geschreven door