Buitenboys speler Rowdy Moorman voor lange tijd uitgeschakeld.

SC Buitenboys veroverde afgelopen zaterdag de eerste periodetitel in de zaterdag derde klasse B. Voor Buitenboys was dat natuurlijk prachtig maar spitsspeler Rowdy Moorman maakte deze wedstrijd heel anders mee. De speler was al eerder geblesseerd geraakt en moest vanaf de zijlijn toezien hoe zijn ploeg de prijs binnen sleepte. Een hard gelach voor de speler die elke wedstrijd wel trefzeker was. Nu volgt hij zijn team vanaf de zijlijn maar is niet minder fanatiek.

Foute boel.

In de wedstrijd tegen EVC liep Rowdy Moorman zijn blessure op en wist hij al snel dat het foute boel was.  “ Na diverse onderzoeken kreeg ik te horen dat het met de meniscus en de kruisband niet goed zat. Ik moet een operatie ondergaan om er zeker van te zijn dat ik later  mijn geliefde sport weer kan beoefenen. Na deze operatie zal ik nog minimaal negen maanden moeten revalideren en dat vanaf nu het seizoen voor mij erop zit. Ik ga me dan ook richten op het komende seizoen. Verder geloof ik in onze ploeg dat we dit seizoen hoog gaan eindigen en grote kans op het kampioenschap hebben “ aldus Moorman.

Een zware tegenvaller voor de op en top sportman die in de afgelopen vier seizoenen al veel goals scoorde voor Buitenboys en scoorde hij tot nog toe 65 keer. We hopen voor hem dat straks de revalidatie goed verloopt zodat hij komend seizoen hopelijk weer zijn sport kan bedrijven zoals hij dat voor ogen heeft. 

Vertrouwen.

Rowdy Moorman scoorde tot nog toe zes goals voor zijn team maar heeft vertrouwen in zijn medespelers dat zij nu de nodige goals gaan maken. De ploeg draait uitstekend en gelooft in een goede afloop van dit seizoen met misschien wel de promotie naar de felbegeerde tweede klasse.

Geschreven door