Kerstcircussen Haarlem, Enschede, Oss, Almere en Heerhugowaard afgelast

“Wij steken al onze energie in volgend jaar: The show must go on”

Hippolytushoef – De kerstcircussen in Haarlem, Enschede, Oss, Almere en het Noord-Hollands Wintercircus in Heerhugowaard gaan niet door vanwege de aangescherpte corona-maatregelen.

Producent René Duursma, van NederlandseKerstcircussen.NL, verklaart dat de vrijdag aangekondigde coronamaatregelen zijn productieteam geen andere keuze laat dan alle voorstellingen in de vijf speelsteden te annuleren: ,,Voorstellingen in de avond mogen niet en met 1,5 meter afstand is het onmogelijk om met veel minder publiek de producties rendabel te krijgen. Met een fantastische ploeg mensen is een jaar lang keihard gewerkt aan prachtige circus-shows en natuurlijk is de teleurstelling groot.’’

Ons doel is een ongekende circus-belevenis volgend jaar

Duursma Events, waar NederlandseKerstcircussen.NL onder valt, kondigt aan alle energie nu te gaan steken in producties voor komend jaar. Duursma: “We hebben een kundig en ambitieus team dat heel goed op elkaar is ingespeeld. Deze ploeg is enorm gedreven om voor de artiesten en het publiek, dat al in grote getalen kaarten heeft gekocht, er nog harder tegenaan te gaan. The show must go on, klinkt het. Het circus is geen wereld van bij de pakken neerzitten, maar van aanpakken. Ons doel is volgend jaar het publiek alsnog een ongekende circus-belevenis te geven, want dat verdient iedereen na deze moeilijke tijd.’’

Via de website van NederlandseKerscircussen.NL zal het publiek rond de jaarwisseling nader worden geïnformeerd over inruilmogelijkheden van de gekochte tickets: “Wij hopen tegen die tijd ook al de nieuwe speeldata bekend te kunnen maken.”

Noot voor de pers, niet voor publicatie

Met uw vragen kunt u  – bij voorkeur per WhatsApp – terecht bij onze perschef Robert Vinkenborg. Hij brengt u in contact met de juiste persoon: 06 – 538 11 928.

B.g.g. graag even mailen naar secretariaat@nederlandsekerstcircussen.nl

Geschreven door