Het Almeerse Voetbal – 27/28 november

Kan ASC Waterwijk goede vorm vasthouden?

In de zaterdag tweede klasse A krijgt Waterwijk bezoek van FC Zaandam. De Almeerders wisten tot nog toe 15 punten te behalen en had daar zes duel voor nodig. Met een brede selectie heeft men wat speelruimte als er iemand geblesseerd af zou vallen. Ben Vis de trainer /coach is blij met zijn selectie en hoopt tegen Zaandam de goede reeks voort te zetten. 

Bij FC Almere is men na de 2-1 winst van vorige week op EDO weer een stuk positiever gestemd. De ploeg van Charly Olf moet op bezoek bij het sterke sv Zandvoort en wil daar minimaal met een punt vertrekken waar drie punten natuurlijk het uitgangspunt is. Mocht er drie punten mee gaan naar Almere dan komt de middenmoot in zicht.

Derdeklasser SC Buitenboys dat fier aan kop gaat in deze klasse krijgt zaterdag een lastige tegenstander aan Wartburgia. De amsterdammers staan acht punten op de koploper achter. Voor de ploeg van Mark Steur van belang dat men daar niet verliest en deze ploeg op afstand kan houden.

Vierdeklasser Forza Almere gaat op visite bij ZuidOost United. Forza heeft slechts een punt minder dan deze ploeg en kan bij winst goede zaken doen.

Het vrouwenteam van Waterwijk krijgt bezoek van sv Diemen, bij winst houdt men koploper Real Sranang in het vizier en blijft men op de tweede plaats staan, mocht de koploper verliezen van DVVA en de Almeerders winnen komt Waterwijk gelijk in punten met een gelijk aantal wedstrijden

Zondag vierdeklasser ASC Waterwijk gaat op bezoek bij Geuzen Middenmeer en kan bij winst een paar plekken stijgen. Na het gelijkspel van vorige week is men positief gestemd en gaat de ploeg van Geruillo Koenders voor de winst.

Later meer over deze duels.

Geschreven door