Verwijderen blauwe belijning ivm betaald parkeren

Vanaf maandag 22 november 2021 start de gemeente met het gefaseerd verwijderen van de blauwe klinkers in Stedenwijk. In de week van 6 december 2021 starten ze met het verwijderen van de blauwe lijnen (thermoplast) in Filmwijk. Deze werkzaamheden worden in januari 2022 voortgezet.

Tijdens de werkzaamheden wordt de overlast tot een minimum beperkt. De aannemer plaatst 1 dag van te voren borden op de locatie waar de werkzaamheden aan de belijning gaat plaatsvinden.

Waarom worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd?

Vanwege een mogelijke vorstperiode wat het verwijderen van de klinkers bemoeilijkt, wordt er in november 2021 al gestart met het verwijderen ervan.

Het verwijderen van de blauwe lijnen (thermoplast) staat gepland voor januari 2022 omdat deze niet afhankelijk zijn van een mogelijke vorstperiode. De aannemer wil in de week van 6 december 2021 onderzoeken of er aanvullende voorzieningen noodzakelijk zijn om de werkzaamheden in januari 2022 uit te voeren.

Geschreven door