Angela Esajas benoemd tot Leraar van het Jaar 2021

Angela Esajas, leerkracht bij Prisma, is op 4 december jl. officieel benoemd tot Leraar van het Jaar 2021 door een vakjury en Stichting Leraren van het Jaar.

Angela, nu werkzaam als leerkracht van groep 5/6 op De Driemaster, werd eerder verrast door haar nominatie. Maar liefst 87 (oud) leerlingen, ouders en collega’s hebben haar opgegeven. Tijdens een spannende ontknoping die te volgen was via een livestream, zijn de winnaars van de Leraar van het Jaar-verkiezing bekendgemaakt. Met hun verkiezing zijn deze leraren het komende jaar ook ambassadeur van Leraar24.

Over Angela
De vakjury schrijft het volgende over Angela: Angela Esajas is een energieke leerkracht die haar leerlingen het gevoel wil geven dat ze ertoe doen. Ze gelooft niet in zwakke scholen en vindt het beroep leraar het tofste van de wereld: “Als leraar vorm je de kinderen, wij zijn hun springplank voor hun professionele leven.” De jury oordeelt dat het verhaal van Angela er één is dat binnenkomt. “Haar verhaal ademt charisma, authenticiteit en enthousiasme. Ze is een kandidaat die haar rol pakt om het verschil te maken.”

Meer zien van Angela?
Volg dan ook haar instagrampagina ‘klasvanjufangela’ of lees het artikel van Prisma

Geschreven door