FC Almere zet trainer Charly Olf op non-actief.

Het dienstverband van trainer Charly Olf heeft niet echt lang geduurd. Na de slechte resultaten van de afgelopen tijd heeft de club besloten niet verder te gaan met de oefenmeester. Het seizoen ervoor haakte Charles Loots af toen hij niet verder wilde bij FC Almere.

Het bestuur van de club en de Technische commissie van FC Almere heeft nu de tijd om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe trainer/coach. Zoals het er nu uitziet zal assistent trainer Tjeerd Hof wel aanblijven. FC Almere wist in de competitie slechts een duel te winnen en een gelijk te spelen, verder waren er nederlagen waarvan twee fors uitpakte. Ook in de beker waren de resultaten niet hoogstaand en werd men uitgeschakeld.

foto: Donkere welken pakken zich samen boven het clubhuis van FC Almere.

Geschreven door