Flevoziekenhuis in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen

ZorgkaartNederland heeft de best gewaardeerde ziekenhuizen op haar website bekendgemaakt.

Het Flevoziekenhuis hoort volgens de waarderingssite tot de 10 beste gewaardeerde ziekenhuizen. Ook in 2019 stond het Flevoziekenhuis in de top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen. 

Berekening

Elk verpleeghuis en elke organisatie in de wijkverpleging die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee, evenals elk ziekenhuis en elke kliniek met honderd of meer waarderingen.

Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Alle nieuwsberichten

Geschreven door