Mogelijk volgende stap voor Mathijs de Ligt

Volgens het Italiaanse medium heeft de topclub grootse plannen. Men zou oren hebben om de Ligt van de hand te doen. Dit zou voor de speler een nieuwe fase in zijn voetbalcarrière zijn.

Juventus moest vorig seizoen na jaren van dominantie de titel in de Serie A aan Inter laten. Dit seizoen presteert ‘Juve’ ook matig, zeker in eigen land. La Repubblica meldt dat De Ligt kan rekenen op interesse van onder andere Paris Saint-Germain, Bayern München en Chelsea. Juventus zou mee te willen werken aan een vertrek, om zo de komst van Dusan Vlahovic en de transfervrije Paul Pogba en Alessio Romagnoli te kunnen regelen.

Eerder zei Mino Raiola, de zaakwaarnemer van De Ligt, al dat het tijd wordt voor een volgende stap voor de 22-jarige centrale verdediger.

Geschreven door