Nachtelijke werkzaamheden busbaan bij Keerkringplein Almere Buiten

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 december 2021 voert de gemeente in de nacht werkzaamheden uit om de busbaan te herstellen nabij het Keerkringplein.

Op de busbaan ter hoogte van het busstation Almere Buiten moet het asfalt vervangen worden. De werkzaamheden kunnen pas beginnen als de laatste bus gepasseerd is. Dit betekent dat u in de nacht te maken krijgt met geluidsoverlast van de werkzaamheden. Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit.

Werkzaamheden 

In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 december wordt het asfalt gefreesd (weggehaald). In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 december brengen ze nieuw asfalt aan. In de laatste nacht, de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 december wordt de markering aangebracht en wordt alles opgeruimd. Op 14 december overdag slijpen ze de nieuwe detectielussen in het asfalt.

Bereikbaarheid 

De werkzaamheden starten pas als de dienstregeling geëindigd is. De busbaan is dan afgesloten voor al het verkeer. De hulpdiensten kunnen de busbaan niet gebruiken en wordt een omleidingsroute ingesteld

Geschreven door