Sandor Augustijn geniet bij DWS en vv Eemboys.

Nadat Sandor Augustijn vertrok bij Sporting Almere geniet hij momenteel van zijn nieuwe clubs. Op zondag is hij assistent- trainer bij  tweedeklasser DWS en op zaterdag heeft hij vierdeklasser  Eemboys onder zijn hoede. 

Bij DWS begon hij als assistent van hoofdtrainer Patrick van Leeuwen en dat klikte direct en kreeg hij te maken met spelers die op BVO niveau hadden gespeeld zoals Evander Sno  en Milano Koenders.

Hoog niveau

Augustijn:  “ Er staat bij DWS een mooie selectie met goed voetballende spelers.De trainingen zijn goed en op hoog niveau en dat is zo mooi om te zien. Op zondag in de 2e klasse zijn de resultaten wisselend en kan natuurlijk altijd beter. Ik heb het uitstekend naar m’n zin en werk ik prima samen met de hoofdtrainer. Je leert weer andere dingen en dat is altijd mooi want in de voetballerij ben je nooit uitgeleerd  “.

Later kwam Sandor Augustijn in contact met vv Eemboys een zaterdagvereniging uit Baarn. Augustijn:  “Daar werd de huidige trainer op non-actief gezet en zou ik de juiste man moeten zijn om daar alles weer op de rit te krijgen, na drie gesprekken waarvan het laatste met een aantal spelers vond men dat ik hier de hoofdtrainer moest worden, Uiteraard heb ik ook contact gehad met DWS en die vonden ook dat ik die kans niet moest laten lopen. Dat kwam natuurlijk goed bij mij over en bevestigde ook de goede samenwerking met deze club  “.

Afspraken

“ Ik heb toen met DWS de afspraak gemaakt dat ik blijf en alleen een trainingsdag minder zou verzorgen zodat ik bij Eemboys de twee trainingsavonden kon pakken inclusief de wedstrijddag. De combinatie is goed te doen en heeft niemand hier nadeel van.Verder na bijna drie maanden heb ik bij Eemboys alles weer aardig op de rit en is de sfeer prima. Verder komen er wat versterkingen bij en wordt de ploeg een stuk completer en gaan we er na de winterstop voor om de vruchten hier van te plukken. De ploeg is erg enthousiast en willen ze graag hogerop en dat is ook wat ik graag wil en vind ik het een heerlijke uitdaging om bij deze club mijn steentje bij te dragen zodat de club en ik straks kunnen zeggen het is geen verkeerde keus geweest. Nu maar hopen dat we weer snel volop aan de slag kunnen en met elkaar Eemboys op een hoger niveau kunnen brengen ”.

Geschreven door