Waterwijk-speler Peter van Dongen voor lange tijd uit de roulatie.

Het zit Waterwijk speler Peter van Dongen dit seizoen niet echt mee, de middenvelder van Waterwijk kwam in het duel met een Zandvoort speler in botsing en dat kreeg grote gevolgen. Hij scheurde zijn voorste kruisband en in zijn beiden meniscussen zit een scheurtje. Een behoorlijk domper dus voor de spelbepaler in het team van Ben Vis. Momenteel is Van Dongen bezig met krachttraining en gelooft zelf dat hij misschien toch nog dit seizoen in actie kan komen.

Routinier

Waterwijk-trainer Ben Vis mist zijn routinier,   “ Zijn blessure zal hem lange tijd uit de roulatie houden  maar  wat mooi is dat hij wel altijd in het kleedlokaal is om zijn team te steunen en daarin is hij heel belangrijk, het is een echte leider voor het team  en past precies in het plaatje op de manier hoe wij spelen en een slimme speler met maar weinig balverlies.“. zegt de trainer die gelukkig over een ruime selectie beschikt en het gemis goed op kan vangen.

Het klikte direct

Peter van Dongen heeft het uitstekend naar zijn zin sinds hij FC Almere verliet en bij Waterwijk binnen kwam. Van Dongen:  “ Het klikte direct en zag ik al snel dat dit een vriendenteam was en dat had ik bij FC Almere ook toen ik daar speelde. Mooi is natuurlijk ook dat we goed meedraaien in de tweede klasse dat helpt ook enorm voor de sfeer. Die corona gooit jammer genoeg nu roet in het eten maar die mooie tweede plaats op de ranglijst hebben we en misschien gaan er straks nog meer mooie dingen gebeuren “ aldus de middenvelder.

Peter van Dongen heeft momenteel maar een streven om zo snel mogelijk weer fit te worden en dan straks weer zijn bijdrage te leveren bij de zaterdag-tweedeklasser.

Foto: Peter van Dongen hier nog in actie toen hij nog bij FC Almere speelde.

Geschreven door