Zaalhockey teams komen voor gesloten deur Topsporthal.

Alle teams van de hoofdklasse zaalhockey kwamen vandaag voor een dichte zaaldeur van de Topsporthal in Almere. Er zouden vandaag wedstrijden worden gespeeld in competitieverband. Dit valt onder topsport en mag ook onder de nieuwe lockdown gewoon doorgaan zonder publiek.

Misverstand.

Men kon geen contact krijgen met mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn. De gemeente Almere laat weten dat het gaat om een misverstand, en dat er geen rekening mee is gehouden dat de hal open mocht voor topsportwedstrijden. De Gemeente vond dit vervelend en bood zijn excuses aan aan betrokkene.

Verplaatst.

Alle wedstrijden zijn nu verplaatst naar de indoorhal van de hockeyclub in Laren. Zowel de mannen als de vrouwen van de Almeerse Hockeyclub spelen in de hoofdklasse.

[audio_player id=19372]

Geschreven door