Boekpresentatie boek 3 Growing Green Almere

53 portretten van Almeerders met een Groene Speld, een groen hart en een mooi verhaal

Boek 3 in de serie ‘Growing Green’ bevat portretten van vijftig Groene Spelddragers en drie Junior Spelddragers. In het boek laten deze Almeerders hun groene hart spreken en vertellen zij over hun bijdrage aan een Groen en Gezond Almere. Alle geportretteerden zijn uitgenodigd om tijdens de Boerenmarkt op de Kemphaan op zaterdag 29 januari twee exemplaren van het boek op te komen halen. Een voor zichzelf, en een om weg te geven, ter inspiratie.

Rond de kraam voor de koeienstal is een gezellige setting gemaakt met strobalen, een vuurkorf en warme dekentjes. Wethouder duurzaamheid Jan Hoek komt langs, de Smaakzoekers van Almere, Sharon de Miranda en Nadia Zerouali, verzorgen Flevolandse hapjes vanuit de Foodtruck van Oerz. Lady Growing Green leest portretten voor uit het boek.

U bent van harte uitgenodigd om een exemplaar van het boek op te komen halen, verhalen te beluisteren en de sfeer te proeven.

Datum:     zaterdag 29 januari 2022 
Tijdstip:    tussen 10.00 en 13.00 uur
Locatie:    Kemphaan, Almere

De verhalen uit het boek zijn te lezen én te beluisteren op groenengezond.almere.nl, zodat het boek voor iedereen toegankelijk is. Groene en gezonde beweging in aanloop naar Floriade
In aanloop naar Floriade Expo 2022 telt Almere inmiddels meer dan 750 Groene Spelddragers en meer dan 400 junior Spelddragers. Met elkaar hebben zij de groene en gezonde beweging in onze stad zichtbaar gemaakt en versterkt. In boek 1 en 2 zijn in totaal 100 portretten van Almeerders te lezen. Met boek 3 sluiten we de reeks af. De groene en gezonde beweging in Almere gaat natuurlijk door!

Geschreven door