Doe mee aan de zonnepanelenactie

Wil je zonnepanelen op je dak maar weet je niet waar je moet beginnen? Het Regionaal Energieloket is er om je te helpen.

Tot 3 maart kun je meedoen met een nieuwe zonnepanelenactie. Tijdens de actie krijg je vrijblijvend advies van een installateur over de hoeveelheid zonnepanelen én over welke plek voor jouw woning geschikt is. De actie is opgezet door de gemeente Almere in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

De zonnepanelenactie

Je kunt je tot 3 maart vrijblijvend inschrijven voor de zonnepanelenactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven, krijgen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen. Kort na de woningopname ontvang je een persoonlijke offerte. Hierna kun je besluiten of je meedoet met de actie.

Online informatiebijeenkomst 19 januari

Op woensdag 19 januari 2022 wordt een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de actie of om je in te schrijven voor de actie op regionaalenergieloket.nl/almere/indebuurt en klik dan op ‘zonnepanelenactie’.

Over het Regionaal Energieloket

Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om

Geschreven door