Triple F Security BV en Floriade werken samen aan een veilige en attractieve Expo

Recent heeft Floriade Almere BV de opdracht die is uitgezet voor de beveiliging van de Expo gegund aan Triple F Security BV uit Almere. Na het doorlopen van het aanbestedingstraject wordt nu de overeenkomst met Triple F Security BV voorbereid.

De overeenkomst is het resultaat van een intensief aanbestedingstraject met meerdere gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige beveiligingsbedrijven. Triple F Security BV is een landelijke opererende beveiligings- en serviceorganisatie, gevestigd in Almere. Triple F Security BV heeft een goede analyse van het terrein met een duidelijk beeld van de omgeving en de context waarbinnen de Expo wordt georganiseerd.

De voorbereidingen met Triple F Security  BV voor de inzet richting de opening van Floriade zijn gestart. Samen met Triple F Security BV werken we aan een veilige en attractieve Floriade, 24 uur per dag en een half jaar lang.

Floriade Expo 2022

Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

Geschreven door