Almere City FC geeft 0-2 voorsprong uit handen.

Almere City heeft vrijdagavond slechts een punt overgehouden aan het duel met FC Dordrecht. Het werd 2-2 nadat Almere City wel op 0-2 was gekomen. Uiteindelijk maakte de thuisclub ook twee goals en eindigde dit duel in 2-2. Door dit resultaat blijft Almere City de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie.

Voorsprong

De beste kansen waren de eerste helft voor Dordrecht maar City hield stand en kwam tien minuten voor de rust op 0-1 door Jeffry Puriel. Nog voor de rust werd het ook nog 0-2 door Tijmen Wildeboer.

Na de rust had het al snel 0-3 kunnen zijn maar een bal op de lat van Duijvestijn voor kwam dat. Ook Wildeboer was nog kansrijk maar ook dit werd geen goal.

Hierna kwam de thuisclub terug en scoorde een Almere-speler in eigen doel, Van Vlerken was de ongelukkige. Hierna werd de druk van Dordrecht nog groter en moest Almere City een tweede treffer toestaan van Vermeulen: 2-2.Hier bleef het bij en deed Almere City zich weer te kort. Hopelijk zal de eerstkomende wedstrijd weer eens een zege geboekt worden want dat is momenteel hard nodig.