ASC Waterwijk wil tegen Marken positie verbeteren

Dinsdagavond (morgen) speelt Waterwijk weer eens een competitiewedstrijd en is Marken de tegenstander. Sinds 27 november vorig jaar kwamen beiden  ploegen niet meer in actie in competitieverband. Of het team van trainer Ben Vis er voetballend en conditioneel klaar voor is zal hij morgen gaan zien. “We hebben natuurlijk wel getraind maar de corona speelde ons toch behoorlijk parten΅ aldus de oefenmeester die met zijn team dit seizoen uitstekend presteert.

Minder duels

De Almeerders bezetten momenteel de 4e plek op de ranglijst maar speelde wel drie duels minder dan koploper HBOK dat jl zaterdag verrassend verloor van AMVJ. Met 18 punten uit 7 duels staat Waterwijk er uitstekend voor in de tweede klasse A. Koploper HBOK heeft 25 punten uit 10 duels en kan Waterwijk als men de inhaalduels wint heel dicht bij de koploper komen.  Ook Aalsmeer en Arsenal staan er goed voor dus spanning alom in de kopgroep van de 2e klasse A.

Of Waterwijk compleet kan aantreden tegen Marken is nog afwachten of diverse blessures hersteld zijn. Mochten de Almeerders het duel winnend afsluiten verdringt men Aalsmeer van de tweede plaats.

foto: Trainer Ben Vis heeft vertrouwen in zijn team tegen Marken.

Later meer over dit inhaalduel.

Geschreven door