Ook heeft het storm spook ons bereikt.

Wij zijn gevestigd op een industrieterrein in Muziekwijk. Een hele rij daken zijn er afgewaaid. Helaas ook bij ons ligt het los. Donderdag hebben we nog wel noodmaatregelen genomen wat er voor heeft gezorgd dat het er niet helemaal is afgewaaid.

De verzekeraar zorgt ervoor dat we gewoon verder kunnen met het maken van een nood dak.de techniek was binnen een paar minuten aanwezig, hebben alles gedaan om vervolg schade te voorkomen.

De non stop draait, helaas de live uitzendingen van het weekend zijn geannuleerd. Excuses naar de luisteraars en de makers. Maandag beginnen we weer met gepresenteerde programma’s en zal het normale programma weer voortgang vinden.

Vanaf deze plek, hartelijk dank aan onze techniek voor de snelle hulp, het blijven om te ondersteunen en de brandweer. Dank, dank, dank

Geschreven door