SC Buitenboys verliest oefenduel van tweedeklasser Arsenal.

Buitenboys heeft tegenstander Arsenal niet echt haar wil op kunnen leggen en moest genoegen nemen met een nipte nederlaag. 

Tegenstander Arsenal ging fel van start en zette hoog druk en daar had de thuisclub wel wat moeite mee. Buitenboys kon uiteindelijk goed mee met de tweedeklasser en kreeg ook wel wat mogelijkheden maar de zuiverheid in de passing was er soms niet. Arsenal bleef hoog tempo spelen en zette de verdediging van Buitenboys bij vlagen behoorlijk onder druk en uit een ongelukkige handsbal kregen de gasten een strafschop toegewezen. Deze werd dankbaar benut en was de 0-1 een feit. 

Organisatie

Buitenboys speelde wel goed in de organisatie maar had te veel balverlies zodat Arsenal steeds weer kon ingrijpen. Het bleef uiteindelijk bij de 0-1 en had Buitenboys tegen deze tweedeklasser goed partij gegeven. Buitenboys-trainer  Mark Steur was wel redelijk tevreden maar zag nog genoeg puntjes wat verbeterd moet worden. Komende zaterdag is er nog een oefenduel waarna een week later de competitie weer verder gaat.

Forza Almere kwam niet in het veld door wat corona gevallen dus ging het duel tegen FC Almere 023 niet door.

Geschreven door