Waterwijk laat ook OSV puntloos achter.

ASC Waterwijk heeft in de tweede klasse A weer een prima prestatie geleverd. DE ploeg van Ben Vis zegevierde met 1-3  over OSV en blijft koploper HBOK op de voet volgen.

OSV had alle moeite om de dadendrang van de Almeerse ploeg aan banden te leggen. Met fris aanvalsspel was het eerst Lesley Vlieger die zijn ploeg op voorsprong zette (0-1) en later was Douwe Willemars succesvol voor de ploeg van trainer Ben Vis:(0-2). Ralph Schipperijn had met twee assist een groot aandeel in beide treffers. OSV wilde wel maar stuitte steeds op de Waterwijk defensie.Vlak voor de rust nog wel een mogelijkheid voor de thuisploeg maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

In het tweede bedrijf wilde OSV snel zaken doen en dat lukte ook, Roele wist dan ook de “aansluiter “te maken. Hierna een nog feller OSV en had ook mogelijkheden op de gelijkmaker maar uiteindelijk maakte Waterwijk de droom van de thuisclub kapot door de 1-3 te scoren. Uit een hoekschop verzilverde Ryannique Inge tot slot de derde treffer voor de Almeerders.

Door deze winst blijft Waterwijk nog steeds een van de kanshebbers voor de titel in 2A. Bij Waterwijk was de vreugde na afloop groot en liet men dat ook duidelijk blijken. Komende Dinsdagavond wacht Waterwijk de lastige inhaalwedstrijd bij AMVJ. aanvang 20.00 uur.