Waterwijk (zondag) moet meerdere erkennen in JSV Nieuwegein

In de zondag vierde klasse E heeft ASC Waterwijk hun duel tegen JSV Nieuwegein niet winnend af kunnen sluiten. Waterwijk verloor het duel in de tweede helft en was niet meer bij machte om nog terug te komen.

Goed begonnen.

De ploeg van Geruillo Koenders begon goed aan de wedstrijd en creëerde veel balbezit. Men scoorde ook al snel maar daar zat een buitenspel luchtje aan en werd de goal ook geannuleerd. Waterwijk bleef wel de toonaangevende ploeg en niet veel later (20e minuut)maakte men dan wel een echte goal. Daniel Durand gaf de JSV-doelman dan ook weinig kans 0-1. De thuisclub pakte het nu anders aan en verloor Waterwijk de grip op het middenveld en kreeg JSV ook kansen. In minuut 25 moesten de Almeerders er dan ook aan geloven en kreeg de 1-1 om de oren.Met deze stand werd er ook gerust.

Erg slordig.

Na de rust bleef JSV de toon aangeven en lukte het bij Waterwijk niet meer, aanvallen kwamen niet meer aan en veel slordig balverlies. Uiteindelijk wisten de gastheren uiteindelijk de winst naar zich toe te trekken en scoorde halverwege de tweede helft de 2-1.Waterwijk vocht hierna voor wat het waard was maar kon de gelijkmaker niet meer produceren. Kansen waren er nog wel voor JSV maar ook daar was het soms te onzuiver om de score op te voeren.

Oprichten.

Waterwijk-trainer Geruillo Koenders was na afloop wel teleurgesteld maar zag ook dat zijn ploeg de eerste 25 minuten de betere ploeg was. “We zijn te veel meegegaan met het spel van de tegenstander wat ons later uiteindelijk opbrak. We gaan ons nu weer oprichten voor het komende duel en moeten dan beter voor de dag komen “.