Koen Blommestijn blijft scoren voor Jong Volendam.

Het gaat lekker met Koen Blommestijn, de centrumspits van Jong Volendam wist zaterdag tegen Spakenburg weer tweemaal het net te vinden. De 22 jarige talentvolle speler scoorde tot nog toe 20 goals en deed dat in 25 wedstrijden. Twee keer bracht hij een medespeler in stelling om tot scoren te komen. Koen liep tot nog toe tegen vijf gele kaarten aan. Diverse wedstrijden zat hij ook bij de A-selectie van Volendam en viel ook diverse keren in.
Scouts.  Koen speelde voorheen ook in Almere bij diverse clubs en later bij Ajax amateurs maar de scouts sliepen niet en haalde hem naar Volendam. De spits paste zich snel aan in  Volendam. Mooi om te zien dat Koen succesvol is en wat kunnen we nog  verwachten van de spits die een neusje heeft om doelpunten te maken. Uiteraard blijven we hem volgen en zal hij zeker nog belangrijk kunnen zijn voor het Volendamse voetbal.

Geschreven door