Ontmoet het Flevo-landschap op 25 en 26 juni

Wat doet Het Flevo-landschap? Hoe komen de plannen van het landschap tot stand? Wat doet een boswachter? Hoe groot is een zeearend, wat eet een eland en welk geluid maakt een vrouwtjes koekoek? Deze (en honderden andere vragen) kunnen Flevolanders eind juni persoonlijk stellen aan de boswachters en medewerkers van Het Flevo-landschap.

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni organiseert Het Flevo-landschap namelijk twee open dagen in Natuurpark Lelystad. Flevolandse natuurliefhebbers kunnen tijdens ‘Ontmoet Het Flevo-landschap’ kennismaken met het werk, de medewerkers en de (toekomst)visie van Het Flevo-landschap. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen, kunnen op pad met de boswachter en kunnen al hun natuurvragen stellen.

Beleef de natuur

Tijdens Ontmoet Het Flevo-landschap is er van alles te zien en te beleven in het natuurpark. Er zijn gratis rondleidingen, wandelingen, vaartochten en allerlei andere activiteiten. Ook voor kinderen is er van alles te doen, zo kunnen zij bijvoorbeeld met schepnetjes de watertuin ontdekken of een vogelhuisje timmeren.

Gratis toegankelijk

Ontmoet Het Flevo-landschap is gratis toegankelijk voor iedereen die van de Flevolandse natuur houdt.

De meest actuele informatie over Ontmoet Het Flevo-landschap is te vinden op de website van Het Flevo-landschap: flevo-landschap.nl/ontmoet

Geschreven door